esmaspäev, 11. jaanuar 2010

Midagi uut ka vahepeal :D

Head Uut Aastat !!!!! on küll juba 11 jan. aga noh ... ärme pahaks paneme :P
nagusiis näha.. aastavaehtuseks tegin teist värvi juuksed :) oli see mõte olnud juba kaua aega.. ootasin et eestist saabuks selline mahapestav balsam :) nii igaks juhuks... tegelikult pidi nagu punane tulema aga tuli selline tume roosa :) aga äge.. kõik olid muidugi üllatnud :P :D ise olin rahull aga eks nüüd paista kui ma juukseid pesen kui maha ta mul tuleb :D ei usu et kõik on kindlasti mitte.. mul olid liiga heledad juuksed..aga eks see paista ole..
aastavahetuse siis veetsime Erini ja Antonio pool.. kahju et marjut ja gigit ei olnud..eelmine aasta olime kõik koos :)
chillisime ja rääkisime ... ja oligi uus aasta ....läks nii kähku..kuhugi edasi ei vinnanud minna ja nii saigi kella 3 ajal umbes magama mindud :D
Kristiina ja Oliver tulid ka aastavahetuseks siia :) nii tore :P polnud neid ka väga ammu juba näinud :)
jõulud olime siis genovas.. 5 kesi :) vaikselt.. üks õhta käisime ja vanavanaisa ja vanavanaema juures söömas ...
ennem jõulu tuli ka lumi .. kuid kahjuks ei jäänud.. hakkas sadama ja sinna ta läks... crissul ei olnud veel häid saapaid et lume sees olla.. kohe said jalad märjaks..aga see aasta meeldis talle lumi orhkem kui eelmine aasta :) paar päeva ennem oli ta veel vaasekene haige... ja mitte ei saanud õue.. lume sisse möllama.. nüüd siismul lume jalanõud olemas ja ei mingit lund :D samas on hea..aga samas oleks tore lumi :)
siis ennem seda lund sai veel varazzes käidud.. oi oi nagu näha nii soe oli.. äi isegi käis vees palja jalu :D mõnna :)
Ja kus me siis veeel käisime 3kesi :P Mansoni kontserdil.. see oli mu elu 2 kontsert :) super äge :) kahju et nii vähe kestis aga äge oli ikkagi :)
Crissu lasteaia kaaslane.. Veronica risimise pidu sai ka peetud :) nad olid nii armasad käsikäes :D
oh jah... muidugi New Moon sai ka vaadatud naisetega :P oehh.. nüüdseks onmul new mooni raamat poole peal umbes.. hakkas just hiljutu twilighti lugema.. kallis reet eestist saatis raamatu ja new mooni saatis kallis Helen ja Moonika :) niii häppi.. see raamat võtab mu kohe tugevasti kaasa.. palju kohti mis flmist välja jäetud ja mida nata muudetud.. aga super..
edward on ikka seal filmis üle kõige ... ^,..,^

Kommentaare ei ole: